DSCN2208Theoriecursus

Je moet de theorie niet onderschatten. Buiten het feit dat je het nodig hebt om af te kunnen rijden, is de kennis onmisbaar in het dagelijkse verkeer. Het volgen van een theoriecursus wordt door de meeste leerlingen als de prettigste manier ervaren om de theorie onder de knie te krijgen. Het voordeel van deze theoriecursus is dat het altijd up-to-date is en niet zoals een boek of cd-rom kan verouderen. De lesstof wordt stap voor stap behandeld en aan de hand van de oefenvragen kun je per onderdeel je vorderingen volgen. Een ander groot voordeel van de theoriecursus is dat de lesstof interessanter en begrijpelijker wordt doordat er gebruik gemaakt wordt van foto’s en filmpjes. Daarnaast krijg je ruim de gelegenheid om oefenexamens te doen.

 

Wil je gebruik maken van de theoriecursus? Meld je dan via onderstaand aanmeldingsformulier aan. Je ontvangt een factuur met hierin een gebruikersnaam en wachtwoord. Je kunt dan direct via deze site inloggen en starten met jouw eigen cursus.

 

Kies je toch liever voor de traditionele manier van leren, dan kun je een theorieboek en/of cd-rom met oefenexamens bestellen via onderstaand aanmeldingsformulier. Je ontvangt de factuur en na betaling ontvang je het door jou gekozen product via jouw instructeur of thuis op de deurmat.

 

Een moment geduld aub.