Theoriecursus

auto speed online grootLeer nu high-speed voor je CBR theorie-examen met VekaBest Speedtheorie. Dit is de meest efficiënte Internetopleiding van Nederland, die je in slechts enkele uren alle verplichte onderwerpen van het CBR theorie-examen leert.

 

De opleiding bestaat uit 14 korte, krachtige hoofdstukken die elk een hoofdonderwerp van het CBR theorie-examen behandelen, met aansluitend een aantal pittige oefenvragen. Het kost je maar 10 tot 15 minuten om een hoofdstuk te bestuderen. Aan het eind van de Speedtheorie opleiding heb je nog 5 uur toegang tot complete en realistische oefenexamens, ter voorbereiding op je CBR theorie-examen.

 

VekaBest Speedtheorie is een krachtige en bondige Internetopleiding die alle hoofdonderwerpen van het CBR theorie-examen behandelt. Je krijgt 3 maanden toegang tot je internetopleiding. De 3 maanden gaan in na het activeren van je inlogcode.

 

Wil je gebruik maken van de online theoriecursus? Meld je dan aan via het onderstaand formulier. Je ontvangt dan per post een factuur en een kaart met je inloggegevens. Kies je toch liever voor de traditionele manier van leren, dan kun je ook een theorieboek met of zonder 10 online oefenexamens bestellen via het onderstaand formulier. Je ontvangt de factuur en na betaling ontvang je het door jouw gekozen product via jouw instructeur of thuis op de deurmat.

 

Een moment geduld aub.