Over Leon Sebel

auto-leon-blauwJe kunt wel zeggen dat ik min of meer geboren ben in de lesauto. Als kleine jongen heb ik heel wat uurtjes doorgebracht op de achterbank van mijn moeders lesauto. Rijlessen volgde ik bij mijn zus. Zij werkte voor mijn vader die ook een eigen autorijschool heeft gehad. Kortom, het geven van autorijles zit in het bloed. Na mijn stage bij de rijschool van mijn ouders heb ik 8 jaar met plezier gewerkt bij de ANWB-rijopleiding in Leiden en Rijswijk. Tot september 2004 was ik werkzaam bij verkeersschool Van Buuren in Den Haag. Ik ben dus een instructeur met de nodige ervaring.

Mijn carrière

In september 2004 ben ik gestart met autorijschool Leon, die zich richt op de regio Leidschendam-Voorburg, Leidschenveen, Nootdorp/Ypenburg en Rijswijk. Al snel werd het aantal aanmeldingen groter en inmiddels is het uitgegroeid tot een gezellige rijschool met meerdere instructeurs. En daarom kunnen wij met een gerust hart zeggen dat wij de beste rijschool zijn van Leidschendam en omgeving. Maak dus snel een afspraak en haal je rijbewijs zo snel mogelijk bij autorijschool Leon!

Hoe gaat het er tijdens een rijles aan toe?

Op je eerste rijles krijg je een afsprakenkaart. Op deze kaart wordt telkens de afspraak van de volgende rijles genoteerd en ook wordt hierop afgetekend dat je de rijles betaald hebt. Tijdens de rijles wordt door middel van een instructiekaart bijgehouden wat er die les behandeld is en op welk niveau je dit hebt uitgevoerd. Op deze manier hebben we altijd een scherp beeld hoe ver je bent, hoe je ervoor staat en wat ons deze les te doen staat. Wil je meer weten over ons of heb je een vraag over de mogelijkheden voor jou bij onze rijschool? Neem dan contact met ons op, dit kan door te bellen naar: 06-27098099 of je kunt natuurlijk altijd even een e-mail sturen naar info@autorijschoolleon.nl. Wij helpen je graag verder op weg!